Uppdaterad 2024-10-15

Markus Ryuken om Microsofts AI-lösning Copilot

Markus Ryuken

Keolis testar att ge sina tjänstemän en assistent – genom Microsofts AI-lösning Copilot. För att fortsätta ligga i framkant har Keolis skapat en testgrupp för att utforska möjligheterna med Copilot, en kraftfull AI-lösning som har potential att förändra hur vi arbetar. Markus Ryuken utvecklings- och förvaltningsledare för Digital Arbetsplats på Keolis berättar mer.

Testgruppen, bestående av över 60 personer från alla delar av verksamheten, är nu i full gång med att utforska och förstå de olika fördelarna med Copilot.

– Vi ser redan hur AI kan effektivisera våra processer, förbättra beslutsfattandet och frigöra tid för mer kreativt och strategiskt arbete, säger Markus Ryuken, utvecklings- och förvaltningsledare för Digital Arbetsplats på Keolis.

Målet är att lära oss så mycket som möjligt och därefter expandera användningen av Copilot till hela avdelningar där vi ser de största fördelarna.

– Genom att utnyttja AI på rätt sätt kan vi förbättra vår tidseffektivitet och minimera det administrativa arbetet, vilket frigör tid för oss att fokusera på det som driver vår verksamhet framåt, säger Markus.

AI är här för att stanna, och för att vi ska fortsätta ligga i framkant måste vi omfamna dessa teknologier.

– Keolis siktar på att bli en ledande aktör inom vår bransch, och vi är övertygade om att vårt arbete med Copilot kommer att hjälpa oss nå dit, avslutar Markus.